1.11.2017 12.11

Aliupseeriliiton hallitukseen kuusi uutta jäsentä

Hallituksen jäseniksi, syksyn 2021 edustajakokoukseen asti, valittiin (varajäsen suluissa): Kimmo Alpiranta, Kotka (Juhopekka Järvinen, Hamina), Mika Grön, Tampere (Timo Sipola, Tampere), Kalle Kajan, Suomenlahti (Marko Kilpinen, Mikkeli), Tuomo Ruuskanen, Kuopio (Juha Eskelinen, Kuopio), Mika Tiitinen, Keski-Suomi (Jani Laitinen, Keski-Suomi)

Sami Tojkander, Lounais-Suomi (Janne Maula, Lounais-Suomi).

Hallituksessa jatkavat Joni Aittakari (Ilpo Kiviniemi), Milla Asikainen (Pekka Tossavainen), Markku Halmesaari (Markus Nordin), Tuomas Miromäki (Mika Karhula), Harri Nyyla (Pasi Jalonen), Kimmo Siika (Juha Mäntynen)

Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Tuomas Miromäki ja Mika Tiitinen. Puheenjohtajana jatkaa Mika Oranen.