21.9.2017 12.31

Aliupseerit kunnostautuivat ammunnoissa

Aliupseeriliiton ampumamestaruuskisat käytiin Ammunnan sotilas SM-kilpailujen yhteydessä Santahaminassa 11. - 14.9.2017.

Aleksi Kuitunen (Hamina) voitti sotilaspistooli- ja Ville Pekala (Hamina)  rynnäkkökiväärikisan yleiset sarjat.  Juho Autio (Lappi) voitti 300 metrin vakiokiväärin ja kiväärin pika-ammunnan.

Pitkäaikainen naisten ampumamestari Kirsti Markko (Keski-Suomi) vei voiton 25 metrin sotilaspistoolissa, rynnäkkökiväärissä sekä 50 metrin kiväärisarjoissa.  Sanni Nuotiomaa (Lounais-Suomi) voitti naisten 25 metrin urheilupistoolipika-ammunnan.

Aliupseeriliiton ampumamestaruuskilpailun tuloslista