23.8.2018 15.30

Keski-Suomi ylivoimainen ilma-asekilpailussa

Keski-Suomen aliupseerit voitti ylivoimaisesti Aliupseeriliiton ilma-asemestaruuskilpailujen joukkuekisan sekä ilmapistoolissa että -kiväärissä.

Miesten (Y) ilmapistoolikisan voitti Tervareitin Joonas Kallio. Tervareitin Ahti Kärkkäinen puolestaan voitti yli 45-vuotiainen ilmapistoolin.

Ilmakiväärissä (Y) Keski-Suomi vei kaikki palkintosijat, voittajana Mika Strandman. Miesten (45) ilmakiväärikilpailun voitti Aki Onatsu Kymenlaaksosta.

Kirsti Markko (Keski-Suomi) voitti naisten ilmakiväärisarjat.

TULOKSET

Miehet yleinen ilmapistooli 60 ls 10 m