Liity jäseneksi Aliupseeriliittoon Tee muutosilmoitus jäsentietoihin

Rekisteriseloste

Aliupseeriliiton postituslistan
REKISTERISELOSTE 20.3.2018

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä
Aliupseeriliitto ry
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Asta Ruuskanen (asta.ruuskanen [at] aliupseeriliitto.fi)

Rekisterin nimi

Aliupseeriliiton uutiskirjerekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Uutiskirjerekisterin tietoja käytetään Aliupseeriliiton viestintään.

Uutiskirjerekisteriin kerätään seuraavat henkilötiedot:
Sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilön tiedot tulevat rekisteriin henkilön omalla ilmoituksella.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
MANUAALINEN AINEISTO:
Henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti.

ATK:LLA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT:
Aliupseeriliiton uutiskirjerekisteriä käsittelee Aliupseeriliiton palkattu henkilökunta


Ammattisotilas-lehden uutiskirjeen
REKISTERISELOSTE 2.2.2017

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä
Aliupseeriliitto ry
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Asta Ruuskanen (asta.ruuskanen [at] aliupseeriliitto.fi)

Rekisterin nimi

Ammattisotilas-lehden uutiskirjerekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Uutiskirjerekisterin tietoja käytetään Ammattisotilas-lehden lukijaviestintään

Ammattisotilas-lehden uutiskirjerekisteriin kerätään seuraavat henkilötiedot:
Sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilön tiedot tulevat rekisteriin henkilön omalla ilmoituksella.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
MANUAALINEN AINEISTO:
Henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti.

ATK:LLA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT:
Ammattisotilas-lehden uutiskirjerekisteriä käsittelee Aliupseeriliiton palkattu henkilökunta


Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä