Liity jäseneksi Aliupseeriliittoon Tee muutosilmoitus jäsentietoihin

Jäsenyhdistysten mallisäännöt

Yhdistysrekisteri on ennakkotarkastanut Aliupseeriliiton jäsenyhdistyksille kolmet erilaiset yhdistysten mallisäännöt 30.1.2008. 

Mallisääntöjä on kolmet erilaiset. Yhdelle jäsenryhmälle sekä yhden [mallisääntö I] että kahden (vuosi)kokouksen säännöt [mallisääntö II] sekä useammalle jäsenryhmälle (varsinaiset,a ainaisjäsenet ja EVP-jäsenet) yhden kokouksen säännöt [mallisääntö III]. 

Jäsenyhdistykset voivat uudistaa sääntönsä mallisääntöjen mukaisesti lisäämällä sääntöjen 1 §:än yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Muita muutoksia ei mallisäännöistä poiketen ei saa tehdä. Tämän jälkeen yhdistyksen pitää lähettää omat uudistetut sääntönsä rekisteröitäväksi Patentti- ja rekisterihallitukseen. Näin yhdistyksen ei tarvitse maksaa kuin sääntöjen rekisteröintimaksu, mikä on 20 tai 30 euroa riippuen ilmoitustavasta. 

Mikäli yhdistys haluaa muuttaa sääntöjä mallisäännöistä poiketen, sääntömuutos maksaa 75 tai 100 euroa riippuen ilmoitustavasta.  

Mallisäännöt I (doc) (38 KB) 

Mallisäännöt II (doc) (40.5 KB) 

Mallisäännöt III (doc) (39 KB) 

HUOM: Sääntöjen muuttamisesta on päätettävä yhdistyksen nykyisten sääntöjen määräämällä tavalla ja sääntömuutoksesta on mainittava kokouskutsussa!


Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä