Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Täytä jäsenhakulomake kun haluat liittyä Aliupseeriliiton jäseneksi. Kerro lomakkeella henkilötietojesi lisäksi, missä Puolustusvoimien hallintoyksikössä työskentelet ja milloin olet aloittanut työt. Ilmoita myös, mihin Aliupseeriliiton jäsenyhdistykseen haluat liittyä. Ilmoitamme jäsenyydestäsi Puolustusvoimille ja valitsemaasi Aliupseeriliiton jäsenyhdistykseen.

Työttömyyskassa Aarian jäsenmaksu sisältyy Aliupseeriliiton jäsenmaksuun. Ilmoita lomakkeella halustasi liittyä työttömyyskassaan. Välitämme tiedon Työttömyyskassa Aariaan. Kassa ottaa erikseen yhteyttä jäseniinsä. Huomioithan, että työttömyyskassan jäsenyys alkaa vasta kun kassa on hyväksynyt jäsenyytesi, vahvistanut sen kirjallisesti ja olet maksanut ensimmäisen jäsenmaksusi.

Jäsenhakulomakkeen täyttämällä valtuutat Puolustusvoimat työnantajana perimään Aliupseeriliiton jäsenmaksun suoraan palkastasi. Jos haluat maksaa jäsenmaksusi itse liittoon, ilmoita siitä liiton toimistolle (toimisto@aliupseeriliitto.fi), kun olet lähettänyt lomakkeen.

Mihin yhdistykseen haluat liittyä?