Siirry sisältöön

Ostoedut

Aliupseeriliitto, JHL ja SAK ovat neuvotelleet jäsenilleen monipuolisia ostoetuja. Varaudu etuja hyödyntäessäsi todistamaan Aliupseeriliiton jäsenyytesi jäsenkortilla.

Alennuksia St1:ltä, Shelliltä ja HelmiSimpukoista

Aliupseeriliiton jäsenkortti toimii käteisalennuskorttina Suomessa yli 400 St1-asemalla ja miehitetyillä Shell-asemilla. Shell Express-asemilla etua ei saa.

Jäsenkortilla saatava tankkausalennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia. Jäsenkortilla hyödynnettävissä myös kuukausittain vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.

Tutustu jäsenkortilla saataviin St1-etuihin(avautuu uuteen ikkunaan)

Alennusta lämmitysöljystä

Jäsenkorttietuna Aliupseeriliiton jäsenet saavat lämmitysöljystä alennusta 0,5 senttiä/litra. Etu puhelimitse tilattaessa: Edun saat soittamalla St1:n asiakaspalveluun (0800 131 031) ja antamalla jäsenkortissasi olevan St1-asiakasnumeron (magneettiraidan alla). Etu netin kautta tilattaessa: Käy hakemassa etukoodi Aliupseeriliiton jäsensivuilta (jasenet/jarjestotoiminta/jasenedut) ja tee tilaus lämmitysöljyportaalissa

Rekisteröi jäsenkorttisi

Rekisteröimällä Aliupseeriliiton jäsenkorttisi ja antamalla rekisteröinnin yhteydessä markkinointiluvan, saat etuna Tornado-pesun puoleen hintaan. LIsäksi pääset hyödyntämään muitakin voimassa olevia St1:n tarjoamia kumppanietuja ja sat tietoa ajankohtaisista etukampanjoista.

Rekisteröi jäsenkorttisi ja liity St1-kanta-asiakkaaksi(avautuu uuteen ikkunaan)

JHL:n jäsenedut Aliupseeriliiton jäsenten käytettävissä

Aliupseeriliiton jäsenet ovat JHL:n runsaiden jäsenetujen piirissä. Vapaa-ajanviettopalveluiden lisäksi JHL:llä on runsaasti liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä etuja sekä monenlaisia tuote-etuja.

Tutustu JHL:n jäsenetuihin(avautuu uuteen ikkunaan)

Osa JHL-jäseneduista vaatii erillisen jäsenkoodin. Lisätietoa Aliupseeriliiton jäsensivuilta.

Lisäturvaa kodin tietotekniikkaan

F-Secure antaa SAK:laisten liittojen jäsenille 25-50 euron suuruiset alennukset Safe-, Freedom VPN- ja ID Protection -tuotteista. Alennetut hinnat saat käyttöösi syöttämällä tilaussivulla olevaan kenttään alennuskoodin. Lisätietoa asiasta Aliupseeriliiton jäsensivuilta.

F-Secure SAFE(avautuu uuteen ikkunaan)

F-Secure FREEDOM VPN(avautuu uuteen ikkunaan)

F-Secure ID PROTECTION(avautuu uuteen ikkunaan)